sâmbătă, 16 noiembrie 2013

În premieră, clarvăzătoarea Elisabeta



Există forţe negative, dar există şi magia albă, care le înlătură. Există oameni disperaţi şi hăituiţi de necazuri, dar există alţi oameni care îi pot salva. Un astfel de om vă vom prezenta în continuare. Este o femeie care poate fi marea şansă a destinului dumneavoastră.

Cazul doctorului Nicola
Medicul internist Nicola V. Din Bacău, în vârstă de 53 de ani, suferea încă din 1980 de o boală necunoscută, căreia nimeni nu putea să-i găsească remediu sau cauzele. Până la urmă, s-a pus un diagnostic provizoriu: cancer. Fără nicio altă precizare asupra localizării acestei maladii.
Suferinţele şi peregrinările sale prin spitale au durat 14 ani, timp în care medicul din Bacău se stingea văzând cu ochii, şi niciun specialist nu putea să-i spună măcar de unde venea răul care-l măcina.
Domnul Nicola a avut surpriza să audă chiar în cabinetul unei colege următoarea replică: “Să nu vă fi făcut cineva ceva”. Şi, la privirea uluită pe care i-a aruncat-o pacientul-medic, doctoriţa a continuat: „Vrăji, adică. Probabil nu credeţi în aşa ceva, dar există!
Confirmarea existenţei forţelor oculte
Medicul nu a dat nicio importanţă acestei discuţii, timp în care până şi specialiştii de la Fundeni au decis că domnul Nicola nu mai are nicio şansă şi l-au trimis să-şi sfârşească zilele acasă, la Bacău. În ultimă instanţă, la insistenţele unui prieten, bolnavul a ajuns acasă la clarvăzătoarea Elisabeta. Aici, aceasta i-a citit în zodie, i-a spus de unde îi vine răul şi că remediul este în mâna ei. Doctorul Nicola a plecat vindecat din casa sa. El trăieşte şi astăzi şi nu se mai îndoieşte de existenţa forţelor oculte...
„Mi-a deschis zodia şi mi-a spus totul despre mine”
Despre o dramă familială rezolvată tot cu ajutorul clarvăzătoarei Elisabeta, vom lăsa să vorbească rândurile transmise la redacţie chiar de cea care i-a solicitat ajutorul:
„Am umblat peste tot, am făcut tot ce ţinea de mine sau de religie. Problemele mele, deşi aveau o rezolvare, când să le dau de capăt se întâmpla ceva şi... coşmarul reîncepea. Până la urmă, o prietenă m-a dus la o ghicitoare. Această femeie, care mă vedea pentru prima oară în viaţa ei, mi-a deschis zodia şi mi-a spus totul despre mine şi problemele mele. Mi-a spus cum se numeau copiii, părinţii şi, mai ales, duşmanii mei. Cu ajutorul dumneaei am găsit rezolvarea tuturor problemelor pe care le aveam. Vă repet, o vedeam pe această femeie pentru prima dată în viaţa mea. De aceea, doresc  să-i mulţumesc acestei doamne şi prin intermediul dumneavoastră.”
Cine este clarvăzătoarea Elisabeta?
Elisabeta este cunoscută în primul rând datorită faptului că este o foarte bună clarvăzătoare. Ea nu ghiceşte la bobi, în cărţi sau în cafea, metode de divinaţie pe care, de altfel, nici nu le recunoaşte ca fiind viabile. Singurul lucru pe  care îl foloseşte Elisabeta este o cruce de argint, moştenită de la mama ei. Această cruce are gravată pe ambele feţe o serie de semne simbolice şi câte un orificiu practicat pe fiecare din cele patru braţe.
 În clipa în care Elisabeta  priveşte prin orificiile crucii, ea îţi poate spune dacă problemele pe care le ai sunt scrise în destinul tău, sau sunt provocate prin acţiunea malefică a cuiva care te duşmăneşte. În primul caz, Elisabeta nu intervine pentru că „Ce ţi-e scris pe frunte ţi-e pus “. De abia în cel de-al doilea caz îşi poate exercita puterile ei magice.
O fetiţă care se ridică din sicriu


În copilărie Elisabeta  a fost un copil ca toţi ceilalţi. Nimic din caracterul fetiţei nu lăsa să se întrezărească faptul că ea va fi cea destinată să moştenească puterile paranormale ale mamei, o vrajitoare cunoscută în zona Buzăului. Mai ales că Elisabeta era cea mai mică dintre cele cinci surori.
Numai că, la vârsta de 7 ani, mezina familiei a fost protagonista unei întâmplări care i-a îngrozit pe toţi cei care se aflau de faţă. Exact de ziua ei, pe 5 septembrie, fetiţei i s-a făcut rău, a căzut, iar medicul chemat de familie nu a mai putut decât să constate decesul. Formalităţile au fost îndeplinite, iar după ce au trecut cele trei zile de priveghi, corpul neînsufleţit a fost condus de rudele şi prietenii familiei spre biserica unde urma să aibă loc slujba de îngropăciune.
 Pe drum, sub ochii îngroziţi ai celor din cortegiu, fetiţa s-a ridicat şi a început să vorbească. Dar nu acest lucru reprezintă senzaţionalul întâmplării, un caz clasic de moarte clinică, ci implicaţiile pe care le va avea acest episode în viaţa Elisabetei.
Mai tîrziu, când lucrurile s-au liniştit, copilul a început să povestească cum a adormit şi a visat un moş cu barbă stufoasă şi lungă care îi spunea un descântec, trăgând-o de mâini. În momentul în care bătrânul a început să o biciuiască fără motiv, cu o cravaşă lungă şi neagră, s-a trezit.
Moştenirea darului divin
După câţiva ani, ecourile acestei întâmplări s-au stins, iar fetiţa a crescut alături de surorile ei mai mari fără a se deosebi cu nimic de ceilalţi copii. Anii au trecut, Elisabeta s-a măritat şi a ajuns la Ploieşti şi până în 1988 a născut patru copii, toţi băieţi. În acel an, mama Elisabetei s-a stins din viaţă, lăsând moştenire fiicei ei darul clarviziunii şi al magiei. Elisabeta avea 37 de ani. Era şi este şi acum o femeie obişnuită, cu o familie numeroasă compusă din şapte membri, pentru că în 1989 s-a născut şi al cincilea copil, o fată.
De abia la două luni de la moartea mamei, Elisabeta a putut să-şi încerce pentru prima dată puterile magice.
Ce poate să facă Elisabeta ?
Conform mărturiei mai multor persoane care au apelat la ajutorul acestei femei ea a realizat nenumărate minuni.
Astfel, Elisabeta, într-o primă fază, priveşte cu ajutorul crucii de argint în trecutul, prezentul şi viitorul persoanei care îi solicită ajutorul. Apoi decide dacă stă sau nu în puterea ei să intervină. Oricum, Elisabeta ţine să precizeze de la bun început: ”Dacă este lăsat de la Dumnezeu să ţi se întâmple necazul pentru care ai venit la mine, eu nu intervin. Ăsta este destinul tău şi nu are nimeni puterea să-l schimbe. Orice ai face, până la urmă, ce ţi-e dat să ţi se întîmple tot te ajunge. Dar dacă este un rău de altă natură, eu îţi garantez că te pot ajuta”.
În toţi aceşti ani, pe la poarta Elisabetei  s-au perindat  o mulţime de persoane. Şi ea i-a ajutat pe toţi cei cărora le-a propus acest lucru. Elisabeta leagă şi dezleagă farmece, vindecă de epilepsie, unele cazuri de impotenţă şi scoate argintul viu trimis de cei care vor să-şi lovească astfel duşmanul. Este cazul medicului din Bacău, descris la începutul acestui articol. Şi pentru celelalte din aptitudinile enumerate mai sus stau zeci de mărturii.
Un copil  care îi va moşteni calităţile
Deja Elisabeta se gândeşte cine va fi cel căruia îi va transmite puterile pe care le are. Deocamdată se pare că cea mai dotată este fiica ei, Aida, în vârstă de 18 ani. Întrebată dacă se simte în stare să ducă mai departe îndeletnicirile mamei sale, ea ne-a spus :”De ce nu. De pe acum o asist la ceea ce face şi simt că aş putea face şi eu la fel”. Oricum, se pare că întreaga familie este dotată mai mult sau mai puţin cu puteri magice.
 (interviu apărut în Revista Fenomenelor Paranormale, director: Ion Cristoiu, Ion Ţugui, Aurora Inoan)

Contact : 0743.497794
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu