duminică, 8 decembrie 2013

Vrăjitoarea Klara declară că dedublarea nu trebuie confundată cu călătoria prin mentalul astral

Vrăjitoarea Klara este una dintre cele mai experimentate din Bucureşti. Provine din şcoala doamnei Rodica Gheorge, a  cărei  rudă este. Este nepoata Mamei Omida, desigur, o moştenire de seamă, vrăjitoarea care stă la baza magiei de la noi.
În Dubai,  vrăjitoarea Klara a luat locul întâi la un mare concurs internaţional, pentru cele mai puternice leacuri şi dezlegări. I-am solicitat un scurt interviu, la cererea cititorilor fideli, dornici de a cunoşte mai multe despre ea.

Cu ce fel de magie operaţi ?
Cu magia albă.
De ce ?
Pentru că ideea de bază este aceea de a face Bine. Eu una, numai asta urmăresc.
Şi magia neagră, nu o practicaţi niciodată ?
Nu. Refuz! Nu doresc să aduc Rău oamenilor, ci să repar tocmai acest Rău făcut de către alte vrăjitoare.


Sunt multe vrăjitoare care practică magia neagră?
Destule. Dar este o decizie individuală, care se bazează pe anumite consideraţii personale care pe mine însă nu mă interesează.
OK. Care sunt elementele în magie?
În Magie, există patru elemente: aer, pământ, foc şi apă. În ritualurile pe care le veţi face (sau le faceţi), va trebui să ţineţi întotdeauna cont de ele. Dar ce reprezintă ele cu adevărat? În ce ritualuri le folosiţi? Care sunt caracteristicile lor? Ce trebuie să ştiţi despre ele? Fiecare vrăjitoare care operează în Magie are nevoie de cunoştinţe minime, cel puţin, dacă vrea să-i reuşească vraja pe care o face, este clar.
Ce ne puteţi spune despre astre şi de influenţa pe care ele o exercită asupra omului ?
Astrele ne influenţează fiinţa de la naştere şi până la moartea noastră. Tocmai de aceea, cum era de aşteptat, acest capitol extrem de important pentru om nu a scăpat neexploatat de către magie.
Anticii spuneau că embrionul primeşte în timpul formării sale influenţele planetelor de la prima lună şi până la a noua, urmând această ordine: Saturn, Jupiter, Marte, Soare, Venus, Mercur, Luna, Saturn, Jupiter.
Atunci când fătul iese din pântecul mamei sale, primeşte automat influenţele conţinute în aerul pe care tocmai îl respiră, de aceea se notează întotdeauna ora noastră de naştere în sensul în care putem să stabilim tema nativităţii. şi tot anticii au stabilit un tablou al corespondenţelor care există între diferitele părţi ale corpului uman şi zodiac. Ei au denumit această schemă omul zodiacal.
Ritualurile le poate realize oare oricine? Am auzit voci care cred că pot, deşi nu fac parte din această branşă.
Un ritual nu se poate realiza oricum. Pentru asta, ai nevoie de unelte specifice, de diferite materiale pe care vrăjitoarea le ştie bine. Ele sunt esenţiale. Fiecare obiect trebuie să servească numai actului ocult.
Veţi vedea că aceste obiecte se pot găsi în viaţa de zi cu zi, dar este important să fie noi, în afară de cazul în care este vorba de o moştenire de familie, fireşte şi să fi fost folosite pentru aceleaşi practici magice. De exemplu, cum se obişnuieşte la noi, mama sau bunica au fost la rândul lor vrăjitoare şi ne-au lăsat moştenire obiectele lor magice, încărcate cu multă putere, pentru a ne servi de ele. Aceste obiecte au devenit sacre datorită unui ritual de consacrare.
Desigur, nu este obligatoriu de a poseda toate aceste obiecte, putem alege. Le putem cumpăra, nimeni nu ne reţine de a nu face asta. Acest lucru mie îmi dă un sentiment de apartenenţă, de putere şi indestructibilitate. Eu sunt stăpâna acelor obiecte şi ele mă încarcă cu putere prin ritualuri magice.
Ce ne puteţi spune despre dedublarea vrăjitoarei ?
Atenţie, această experienţă poate fi extrem de periculoasă! Înainte de a o începe, aveţi grijă să vă stăpâniţi perfect concentrarea. Corpul nostru fizic este înconjurat de un corp astral. În momentul dedublării, acest corp astral se detaşează de corpul fizic şi este legat doar printr-un cordon de argint care vă va preveni de eventualele pericole şi pe care nu va trebui să-l rupeţi.
Prin această practică magică veţi avea posibilitatea şi şansa de a vizita alte lumi, alte planete, de a vă duce practic acolo unde veţi dori prin puterea gândului dvs. Dar vă repet, este o metodă ultra periculoasă şi înainte de a începe să o practicaţi trebuie să fiţi sigur(ă) că o veţi stăpâni bine. Nu este o joacă!
În orice caz, nu trebuie să confundaţi dedublarea cu călătoria prin mentalul astral. Prin această din ultimă metodă, nu faceţi altceva decât de a acţiona doar prin gândire însă nu vă veţi mişca. Prin dedublare însă, vă veţi îndepărta de corpul dvs. fizic, uneori mult prea departe. Dacă ajungeţi de a rupe cordonul care vă leagă, va fi imposibil apoi de a vă reintegra în corpul dvs. fizic care ar putea fi ocupat, la rândul său, de un spirit rău (entitate negativă). Şi credeţi-mă, abia aşteaptă! Prin urmare, insist să vă stăpâniţi perfect, altfel nu veţi putea resimţi când vă va paşte un eventual pericol.
Pentru a efectua dedublarea sunt necesare mai multe etape. Fiecăruia va trebui să-i acordaţi timp. Unele vrăjitoare cu har pot să realizeze dedublarea imediat, de la prima încercare, dar altele au nevoie de mai multe luni. Desigur, dacă v-aţi întâlnit cu un eşec, nu vă descurajaţi. Se întâmplă...
De ce pluteşte atât de mult mister în jurul vrăjitoarelor ?
Vrăjitoarea se bazează mult pe experienţele personale, pe răbdare şi perseverenţă, pe voinţă şi mai puţin pe secrete, vreau să spun. Fără practică, totul poate fi secret şi magic, de neatins. Un teritoriu tabu.
Unde vă pot suna cei care doresc un sfat sau ajutorul dvs.?
Îi rog să mă sune oricând la 0755.270381, 0767.101640. Sunt mereu gata să-i ajut cu harul şi  cu experienţa mea.
Mulţumesc şi succes în continuare.
Şi eu vă mulţumesc.

Vizitaţi şi pagina sa de pe siteul www.vrajitoarero.com




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu