miercuri, 12 martie 2014

Medium Vanessa susţine că planeta se pregăteşte pentru o dictatură mondială



Medium Vanessa ne-a surprins de foarte multe ori cu previziunile ei exacte, care s-au adeverit în cea mai mare parte. Planeta şi, în special, zona în care trăim este într-o continuă fierbere, ceea ce poate să afecteze pe termen lung omenirea. Din Europa au pornit două războaie moniale cumplite şi lumea s-a schimbat definitiv după ele. Ce urmează?

Am promis să reluă discuţia noastră, doamnă Vanessa.
Aşa este şi vă mulţumesc pentru asta.
Lucrurile se precipită în partea de lume în care trăim.
Da, dar nu numai aici, din păcate. Există focare armate deschise pretutindeni pe planetă şi se aşteaptă numai paşii greşiţi.
Mai concret?
Orientul Apropiat este pe cale să explodeze datorită Israelului. Iar Iranul aşteaptă acest pas pentru a se alia cu Rusia şi a distruge Ţara Sfântă. Aşa am văzut în cărţile mele de tarot!
Credeţi că va urma al Treilea Război Mondial?
A început deja şi nici nu ne dăm seama! Omenirea este încă oarbă însă semnele sunt evidente. Siria şi Ucraina îl vor declanşa! Ce se întâmplă acum este prima fază!
De ce credeţi asta?
Pentru că puterile astrale nu vor lăsa omenirea să trăiască în pace. Iar oamenii nu par să ştie asta, din nefericire. Rusia stânge rândurile şi formează alianţă cu Vietnam, Cuba, Nicaragua, Venezuela, Siria, în timp ce China se pregăteşte pentru un război decisiv cu Japonia în Pacific.
Va fi un efect de domino în lume...
Lumea aceasta, pe care o ştim, riscă să se prăbuşească şi nu putem face nimic.
Recent, China a testat pentru prima oară o navă supesonică cu focoase nucleare menită să lovească ţinte de la mare distanţă, numită WU-14, având de zece ori mai mare viteza sunetului, care înspăimântă Pentagonul.
Nici Rusia nu este mai prejos! Are arme magnetice cu o forţă de distrugere incredibilă.
O replică la Proiectul american HAARP?
Dacă vreţi...
Putem vorbi despre Noua Ordine Mondială pusă la punct într-un mod diabolic de Iluminaţi?
De fapt, omenirea este prizonieră mentalităţii lor. Suntem înrolaţi tacit într-un program devastator cu consecinţe incalculabile pentru toţi. Suntem îndreptaţi strategic spre acest cult pas cu pas, zi de zi, inconştient. Există o organizaţie mondială secretă care va pune stăpânire pe Pământ în mod absolut.
Va fi o dictatură mondială?
Da, dar una financiară, industrială şi comercială impusă de rasa evreiască, care a acumulat bogăţii imense.
Şi cum va face asta?
Ei numesc ţările care trebuie să se supună regatului lor şi pe care le vor exploata Republici! Evreii vor impune o hegemonie bazată pe o poliţie puternică şi organizată. Vom fi noi şi rasa..
Rasa aleasă de Dumnezeu!
Totul vine din zona astralului, sunt ordine secrete care se pun în aplicare metodic şi permanent. Evreii sunt totuşi nişte executanţi...
Nu va fi posibilă nicio rezistenţă?
Popoarele vor încerca asta, normal. Dar vedeţi bine că acest spirit al revoltei, atât de uzitat în anii 60-70 de exemplu, treptat a dispărut. L-au anihilat!
Lumea tinde să intre sub teroarea evreiască, vreţi să spuneţi?
Canalele mele astrale asta îmi spun. Vor organiza foametea în lume pentru a slăbi orice formă de rezistenţă. Va fi cumplit!
Se zvoneşte că va fi posibil, într-un timp foarte scurt, un atac EMP, adică cu impulsie electromagnetică pentru anihilarea comunicaţiilor.
Se poate orice. La vârf, s-a ajuns la o tensiune majoră. Mass-media este intens folosită pentru mainpularea maselor. Resursele planetei sunt pe cale de epuizare, rezistenţa umană pare înfrântă din faşă, globalismul  a creat o societate-lume, cu comunicaţii şi economii planetare.
Suntem neputincioşi în faţa acestui fenomen?
Se vrea... Oamenii sunt înfrânţi mental, în primul rând! Prin tăcere, indiferenţă şi teamă!


Ce se întâmplă acum în Ucraina are legătură şi cu astralul?
Totul are! Rusia este o super putere care-şi va arăta colţii tot mai ameninţător iar SUA, pare copleşită de rolul ingrat pe care şi l-a asumat.
Va face faţă provocării?
Este una mai mare şi mai teribilă decât terorismul! Este vorba de supravieţuire. Va fi care pe care şi noi toţi, din păcate, asistăm neputincioşi la acest angrenaj devastator în care suntem traşi fără voie.
Sunt totuşi speranţe?
Cărţile mele sunt destul de sceptice cu privire la viitorul nostru comun.

                               Interviu realizat de Marian Deaconu

Contact medium Vanessa: 0740.976115, 0720.560568
Mail: lidervanesa@yahoo.com
Vizitaţi şi siteul său www.vrajitoarea-vanessa.com
Vizitaţi şi blogul său www.vrajitoarea-vanessa.blogspot.ro
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu